Een dag op de campus

Het is ongeveer 06:00 ’s morgens wanneer de meesten onder ons wakker worden. Zoals gewoonlijk maken we ons bed op, wassen we ons en beginnen we met het kuisen en opruimen van onze kamer. Nog snel even onze kledij in orde brengen om vervolgens buiten te verzamelen in peloton.

Om 06:50 begeven we ons in peloton naar de mess hall waar we kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt.

Rond 07:20 verzamelen we terug in peloton om naar het paradeplein te gaan voor de dagelijkse vlaggengroet. Na deze vlaggengroet volgt er meestal een woordje van één van ons kaderleden over eventuele evenementen of gebeurtenissen. Vervolgens begeven we ons naar onze klaslokalen voor de aanvang van onze lessen om 08:10.
Zo begint onze ochtend met vier lesuren gevolgd door een middagpauze. Aansluitend volgen in de namiddag nog vijf lesuren. Nadien is er uiteraard nog het avondmaal met achteraf nog verplichte studie van 19:00 tot 20:30.
Na deze verplichte studie mogen we onze zinnen verzetten en wat ontspannen. Zo is er na deze studie altijd wel iets te doen in onze bar of fitnesszaal.

Het leven op deze campus lijkt misschien slopend maar de onderlinge kameraadschap met je medestudenten maken het leven hier zeer aangenaam ! Het leven in deze gemeenschap heeft nu eenmaal zo zijn charmes.

Kandidaat VDKMS