Agenda

De Campus Saffraanberg organiseert tijdens het jaar een aantal activiteiten of neemt deel aan allerhande evenementen.

Check zeker onze agenda om op de hoogte te blijven waar en wanneer je informatie kan komen inwinnen over de werking van onze school en onze opleidingen!

Blog

Via de blog kan je een blik achter de schermen van onze school werpen. Via artikelen, video- en fotoreportages krijg je een volledig beeld.

Al het nieuws van Campus Saffraanberg

22 mei 2019: Saff Day – Sponsor Action For Families

Op woensdag 22 mei 2019 organiseert Campus Saffraanberg in samenwerking met het Burgerlijk Militair Samenwerkingscomité de 19de editie van de Sponsor Action For Families (SAFF-day). Je hebt er de gelegenheid om te wandelen, te fietsen en met de moto of Vespa te rijden...

Het leven op de Campus

De kandidaten van het Departement Militaire Vorming (DMV) worden in deze eerste week al ondergedompeld in de militaire vakken! Drill, de graden, procedures, ... een hele hoop leerstof in theorie en praktijk vullen de dagen.

Het leven op de Campus

Naast het ontleden van het wapen in de klas, moesten de kandidaten-technici ook de handelingen met het wapen onder de knie krijgen. Ook zij leerden kaart en kompas te gebruiken. Geniet nog van het weekend, want maandag start al de eerste kampperiode en zal de theorie...