Op alle even jaren organiseert de Koninklijke School voor Onderofficieren, in samenwerking met de Stad Sint-Truiden, de vliegbasis 1 Wing en het comité Burgerlijke Militaire Samenwerking (BMS), een Internationale Militaire Taptoe. Op donderdag 28 mei 2020 zal de 16de editie doorgaan!

Tijdens deze taptoe geven verschillende buitenlandse en Belgische militaire muziekkapellen het beste van zichzelf. De komende editie staat in het teken van het einde van de Tweede Wereldoorlog en maakt deel uit van een reeks van vijf. We zijn verheugd dat Sint-Truiden de provincie Limburg mag vertegenwoordigen in deze reeks.

Een groot aantal vrijwilligers staat in voor de organisatie. Alle opbrengsten die gegeneerd worden, gaan integraal naar een reeks goede doelen, die allen in het teken staan van mensen met een beperking.

Wij zijn op zoek naar een aantal gulle schenkers die ons financieel of materieel willen steunen voor de organisatie en de schenkingen aan deze goede doelen.

Er zijn enkele sponsorformules uitgewerkt, maar er kan natuurlijk ook een andere formule op maat ontwikkeld worden indien daar vraag achter is.

U kan alle formules en het inschrijvingsformulier vinden in onderstaande brochure.

Indien u vragen heeft, kan u steeds contact opnemen met de sponsorverantwoordelijke.

Wij zouden het, als organiserend comité van de Taptoe te Sint-Truiden, bijzonder op prijs stellen om u als sponsor te kunnen begroeten.

Sponsordossier

Enkele sfeerbeelden van de vorige edities:

Contactgegevens sponsorverantwoordelijke:

Kapitein van het vliegwezen Siri EMPEREUR
Officier Public Relations
02 441 35 09

of

Haar medewerkster
Eerste sergeant-chef Mireille VERCAUTER
02 441 35 79

KSOO-Taptoe-Sint-Truiden@mil.be

1 + 7 =