Onze vormingen – KSOO

Ik heb een bachelor- of master-diploma, wat nu?

Heb je nog geen bachelor of master, en wil je wel officier worden, dan kijk je best op de site van de Koninklijke Militaire School (www.rma.ac.be).

Bezit je een bachelor- of masterdiploma of gelijkwaardig, en voldoe je aan de voorwaarden voor de door jou gekozen functie, dan kan je starten aan de Campus Saffraanberg voor de vorming onderofficier of officier werving op diploma.

Met een master of een gelijkwaardig diploma of getuigschrift onder de arm, kan je je opleiding meteen starten als officier generalist (pelotonscommandant, …) of specialist (geneesheer, psycholoog, informaticus, jurist, …).
Met een bachelor of een gelijkwaardig diploma of getuigschrift kan je instappen voor de opleiding officier generalist (pelotonscommandant).

Met bepaalde bachelor-diploma’s kan je meteen instappen als onderofficier via werving op diploma (bv communicatie, techniek vliegtuigen, medisch steunpersoneel, …).

De officieren die in de Campus Saffraanberg hun militaire basisopleiding krijgen, zullen na ongeveer 5 maanden de Campus verlaten.

Aansluitend zal je, volgens de functie, ofwel aan de job beginnen ofwel naar een andere school gaan om je verder te professionaliseren.

In functie van de behoeftes van Defensie kunnen de opengestelde plaatsen wijzigen, check dus zeker mil.be om zeker te zijn welke functie voor jou geschikt is.

Infocentrum

In het informatiecentrum in jouw buurt kan je terecht met al je vragen.

Defensie rekruteert onderofficieren

Of je nu technisch talent hebt, een passie voor outdoor of gewoon goed bent in het werken met mensen...
Als onderofficier bij Defensie heb je een stabiele job met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.

Defensie rekruteert onderofficieren

Of je nu een technisch talent hebt, een passie voor outdoor hebt of gewoon goed bent in het werken met mensen...
Als onderofficier bij Defensie heb je een stabiele job, met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.

Alle jobs & vacatures